< Terug naar de voorpagina <

PROM!

Dit bericht van Sanne is automatisch gekopieerd vanuit haar weblog. Klik hier om het origineel te bekijken.


prom het werkt zo: je gaat in een groep en dan spreek je bij iemand af om foto's te maken, dan komen alle ouders daar voor foto's en een wijntje. heb je dus een foto shoot van 10min lang lachen! VRESELIJK! Voelde me echt een barbie.

Daarna ga je uit/of bij iemand eten. Wij aten bij Whiteker op de veranda bij kaarslicht was supergezellig. We hadden 3tafels van 6 heel mooi gedekt, en de moeders hadden lekker gekookt, 5gangen menu (nou ech tniet allemaal gegeten, zaten ook rare dingen bij)Nou dan ga je na het eten naar het PROM heeeeeeel grooooot gebouw, heel mooi aangekleed enz. moet je kaartjes laten zien sommige mensen moeten blazen in alcohol ding. maar niemand uitgekickt. en na 10min ofzo doe je je schoenen uit want dan kan je pas echt los! (verlossing)

Janna en ik gingen naar de wc en toen we terugliepen, viel janna over haar voeten en grijpte mij zo dus wij vallen half en lachen jongen en leraren gelijk naar ons toe om te kijken of we gedronken hadden enz. daar zijn ze heel allert op. Maar dat hadden we niet dus er was niks aan de hand.oke nu komt de afterparty, het was @ Nicks huis. en voor de afterparty verklee je je in shorts en een tshirt en slippers ofzo.

En je mag niet naar buiten anders denken de ouders dat je gaat drinken, en als je drinkt en politie komt (gebeurt vet vaak). en je ouders zijn thuis worden je ouders gearresteerd en gaan ze de gevangenis in SmileMaar het was echt superleuk! Ontzettend veel lol gehadnou morgen eindexamens, maandag is mama hier en volgende week dinsdag GRADUATION!fyi Friso was hier deze week en het was superleuk!Xx ben alweer bijna thuisSanne Postma (12-5-2009)
sanne.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 44.221.73.157
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.