< Terug naar de voorpagina <

Graduation&more

Dit bericht van Sanne is automatisch gekopieerd vanuit haar weblog. Klik hier om het origineel te bekijken.


Vorige week dinsdag was graduation. Eerst heeeeeel lang zitten en je moet dan z'n blauwe soort jurk over je kleren aan en natuurlijk hoedje op En dan moet je met een partner naar je stoel lopen.. en het waaide een beetje dus natuurlijk waait mijn hoedje af maarja dat was ok. Maargoed, toen moesten we heeeeel lang zitten en dan eindelijk moesten we naar voren lopen, handje schudden diploma halen en foto laten maken En dan als iedereen geweest is zeggen ze: Class of 2000 and 9 here by I tell you. You graduated! en dan doe je dat aanhangsel van je hoedje van de ene naar de andere kant en gooi je je hoedje in de luchtSmile!Na graduation hadden we eten bij ons, en kwamen Amilia&Gaby het was ook Adams verjaardag! na het eten gingen we waterpijp roken, dat is iets joods. Was wel leuk!

Nou dat was dinsdag, woensdag lekker geshopt Superleuke dingen gekocht en naar de country club geweest, en getennist. Donderdag naar het museum met (oma) Vera, en Samantha (nichtje). Sam en ik zijn lekker gaan shoppen en hun kunst laten kijken.

Vrijdag was my party: Het was zo leukSmile Eerst moet ik vrijdagochtend naar school, met de rector praten over evt exchange programma tussen de BSG & SME dat zou vet gaaf zijn, dat wij daar 1,5week heen gaan en zij naar ons komen! De principal vond het superleuk idee en we gaan het zeker in gang zetten!Vrijdagavond zijn we naar het lakehouse gegaan! Dat is het huis van Tom& Ann (oom&tante) en die hebben speedboot, waterski's, wakeboard, tube, airchair. Ik had een paar vrienden uitgenodigd dus dat was erg leuk!

's Avonds geBBQed en een ons helemaal los gedanst. was ontzettend leuk!

Inmiddels zitten mama & ik in Greenwhich Connecticut! We zijn hier een paar dagen bij Mike&Nini geweest. Erg gezellig. Vanavond rijden we door naar Bronxville en verblijven we bij Mark&de meisjes. Morgenochtend NYC in! en vrijdag lunch met Mary Friedberger. 's Avonds uiteten met de hele familie.Zondag vliegen we door naar San Fransisco, het nieuwste plan is om ook 1 of 2dagen in Yosemite National Park te verblijven!

Wordt Vervolgd Smile

Sanne Postma (28-5-2009)
sanne.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 44.221.73.157
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.