< Terug naar de voorpagina <

Stalken op het allerhoogste niveau

Beste familieleden,
Gelukkig heb ik vandaag zelf tenminste 8,5 kilometer gewandeld en heb ik nu een lichte blaar op de linkerhiel.
Voor de rest houd ik me volledig onledig met stalken op het allerhoogste niveau.

Het is toch wel spannend of mijn vriend Ilbert Koperberg ( 53 jaar ), zijn zoon Twan, en Dominick Viëtor en Silvan Viëtor - allemaal teeners en twintigers - morgenochtend tussen 06.00 en 10.00 uur op de top van de Mt. Blanc zullen staan.

Voor het stalken is internet beschikbaar. Het weerbericht, de webcam ter plaatse, en mijn broer, die in de vallei van Chamonix alleen aan het wandelen is.

Morgen weet ik meer. Ondertussen vertoeven de topkandidaten in de Goûterhut op 3817 meter boven ANP. Een flesje water kost daar 8 francs geloof ik en er is geen stromend water.

De klimaatverandering laat het Alpenmilieu ook niet ongemoeid. Onder de gletscher, die ze vandaag overgestoken zijn, bevindt zich een gigantische waterbel. Als de ijsmuren eromheen het begeven, dan stort het water zich de hellingen af richting Les Houches. De Franse brandweer probeert de bel onder de gletscher leeg te pompen..

Ik heb er wel vertrouwen in, dat ze morgenochtend op de top staan. Het enige wat dit kan verhinderen is een fikse onweersbui. In het weerbericht staat wel iets over een onweersbui in de late nacht.

Leo Gijsbert Viëtor (1-8-2010)
leo.jpg
Hoe jammer nou, het systeem kent je niet!
Zou je hier moeten kunnen insturen denk je?
Stuur dan even een mailtje naar jaron@vietors.com, en vermeld welk type internetverbinding je hebt, dan zal Jaron je laten herkennen door het systeem!

Geef eventueel dit door: 44.221.73.157
< Terug naar de voorpagina <
Inloggen met wachtwoord:
Geen wachtwoord, of wachtwoord vergeten? Neem contact op met Jaron.